Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Tokai aanstekers bedrukken


Tokai aanstekers met logo

Tokai aanstekers

Zoekt u een origineel en creatief artikel als relatiegeschenk? Dan zijn de Tokai aanstekers iets voor u! Tokai aanstekers zijn promotionele wegwerpaanstekers voorzien van een veiligheidsslot voor kinderen. Iedereen gebruikt aanstekers, om een sigaret, pijp of sigaar mee aan te steken of in huis om kaarsjes te branden, in de keuken om bijvoorbeeld te flamberen, talloze mogelijkheden. Een aansteker komt altijd van pas. Een Tokai aansteker krijgen is dus hoe dan ook effectief. Aanstekers worden regelmatig doorgegeven of uitgeleend. Op die manier komt een aansteker dus in vele handen terecht en wordt deze gezien. Laat de aanstekers bedrukken met uw bedrijfsnaam en u maakt grote naamsbekendheid. De Tokai aanstekers zijn er in veel verschillende maten en kleuren. Zo zit er altijd wel wat bij dat aan uw wensen voldoet en bij uw bedrijf aansluit. Tokai aanstekers zijn een leuke oplossing om iets simpels te geven waar iedereen wat aan heeft. 

Bedrukte Tokai aanstekers 

Tokai aanstekers kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam. Uw logo of een plaatje erop bedrukken is uiteraard ook mogelijk. Of uw eigen tekst of www-adres. Net wat u wilt promoten. Tokai aanstekers zijn origineel, opvallend en niet duur. U kunt op onze site zelfs uw budget aangeven waarna wij producten vinden die aansluiten bij uw wensen. Klanten en relaties zullen vaak gebruik maken van Tokai aanstekers en dus elke keer aan uw bedrijf en de fijne samenwerking terugdenken. Tokai aanstekers delen gemakkelijk uit op bijvoorbeeld evenementen en festivals. U kunt ze in grote of kleine oplagen bestellen, bedrukt of onbedrukt. Maak naamsbekendheid met bedrukte Tokai aanstekers!

Tokai aanstekers bestellen

Op Aanstekerwereld.be kunt u snel en eenvoudig mooie Tokai aanstekers bestellen voor een scherpe prijs. Er bestaat ook de mogelijkheid om een offerte aan te maken. Wellicht ook handig als u nog geen aanstekers heeft kunnen vinden die voldoen aan al uw eisen. Wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar een passende oplossing. U ontvangt een digitaal voorstel van een bedrukte aansteker. Hierop ziet u dus al uw gegevens staan zodat u een goed beeld krijgt van de Tokai aanstekers met bedrukken, van wat u kunt verwachten. Zo kunt u goed beslissen of dat u tevreden bent of niet. Wij maken graag een offerte en digitaal voorstel, gratis en vrijblijvend. Als u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers. Met onze 25 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat wij u met de grootst mogelijke zorg willen helpen.

Bel mij terug!
Advies nodig?