Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Tafelaanstekers met logo

Tafelaanstekers

Zoekt u bijzondere aanstekers tegen een scherpe prijs? Dan is de tafelaansteker als relatiegeschenk iets voor u. Tafelaanstekers worden door iedereen gebruikt en zijn leuk om te ontvangen. Onze tafelaanstekers hebben een hoge kwaliteit en zijn veilig in gebruik. Er zijn ongelooflijk veel verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar dus er zit altijd wel wat bij wat aansluit op uw verwachtingen. Als u uw logo, bedrijfsnaam, slogan of www-adres op de tafelaanstekers laat bedrukken, zal uw naam zeker gezien worden. Op die manier wordt de aansteker een handig en effectief reclamemiddel waarmee u uw bedrijf kunt promoten. Kwaliteit, afwerking en ontwerp is wat bij onze tafelaanstekers altijd perfect is. Ideaal als giveaway. Dus zoekt u een origineel en creatief artikel als relatiegeschenk? Bekijk dan ons assortiment tafelaanstekers op Aanstekerwereld.be.

Tafelaanstekers bedrukken

U kunt uw tafelaanstekers bij ons laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo. Laat uw bedrijfsnaam, bedrijfsgegevens of een leuk plaatje op de aanstekers zetten voor een voordelige prijs bij Aanstekerwereld.be. U kunt op onze site zelf uw budget aangeven en u laten helpen met het vinden van producten die aansluiten bij uw wensen. Wij hebben 25 jaar ervaring dus kunnen u goed op weg helpen met het vinden van een passend bedrukt of onbedrukt relatiegeschenk. Uw klanten en relaties zullen de tafelaanstekers hoe dan ook gebruiken en door de bedrukking met uw bedrijfsgegevens op die manier elke keer aan uw bedrijf en de fijne samenwerking terugdenken. Uw naam wordt zo elke keer doorgegeven en komt zo in vele handen en wordt dus vaak gezien. U vergroot daarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf. Uiteraard kunt u ook tafelaanstekers zonder bedrukking bestellen.

Tafelaanstekers bestellen

Tafelaanstekers kunt u snel en eenvoudig bestellen op Aanstekerwereld.be. Aanstekers zijn er voor een scherpe prijs. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook als u nog niet precies weet welk product of welke aansteker u wilt. Wij adviseren u graag. U kunt bij het laten aanmaken van de offerte aangeven welke specificaties u graag zou willen terugzien in het product en dan zoeken wij voor u een passende oplossing. U krijgt daarbij een digitaal voorstel zodat u meteen een beeld heeft hoe uw bedrukte tafelaanstekers eruit komen te zien. Vervolgens kunt u beslissen of u hier tevreden mee bent of niet. Op die manier komen we altijd wel tot een relatiegeschenk dat volledig aan uw wensen voldoet. Over de levertijd hoeft u zich ook geen zorgen te maken want wij leveren altijd snel. Ook is het mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Als u nog vragen heeft, stel ze gerust. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of chat. 

Bel mij terug!
Advies nodig?