Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Aantal kleuren bedrukking
Levertijd
Prijs

Bedrukte oplaadbare aanstekers

Oplaadbare aanstekers bedrukken

Bedrukte oplaadbare aanstekers zijn een origineel en leuk relatiegeschenk of promotieartikel. U kunt de aansteker bedrukken met uw bedrijfslogo of met een gepersonaliseerde tekst, zodat het altijd naar uw wensen kan. U kunt de schudaansteker laten bedrukken aan 1 of 2 zijdes, full colour. De bedrukte schudaansteker is verkrijgbaar in het zwart, chroom of goud. Door het grote drukoppervlak is er voldoende ruimte om uw wensen in de realiteit te brengen!

Oplaadbare aanstekers met eigen ontwerp

De oplaadbare aanstekers met eigen ontwerp zijn helemaal naar uw wensen te bedrukken. Wilt u uw bedrijfslogo gedrukt hebben? U kunt een gratis digitaal voorstel aanvragen. Dit wordt per mail naar u toegestuurd, waarna u kunt kijken of u tevreden bent met het ontwerp en de totale uitkomst. Bent u tevreden met het uiterlijk? Dan gaat ons team aan de slag om de oplaadbare aanstekers voor u te bedrukken.

Snelle levering van de oplaadbare aanstekers

Een snelle levering van de oplaadbare aanstekers is voor ons erg belangrijk. Of u ze nu bedrukt of onbedrukt besteld, u heeft ze binnen korte tijd in huis. De aanstekers worden geleverd met usb-kabel om de aansteker op te laden. Als u de aansteker schud of aanklikt ontstaat er een heet spiraaltje of plasma "bliksem' waarmee u een kaarsje of sigaret aan kunt maken.

 

Bel mij terug!
Advies nodig?