Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Goedkope aanstekers met logo

Goedkope aanstekers

Zoekt u een leuk en goedkoop relatiegeschenk waar u uw logo op kunt bedrukken? Dan kunt u bij Aanstekerwereld.be aanstekers bestellen. Een aansteker is leuk om te krijgen en kan iedereen wel gebruiken. Of je nu rookt of om de kaarsjes mee aan te steken. Een aansteker is een effectief gebruiksvoorwerp dat door vele handen gaat. Doordat een aansteker dikwijls wordt uitgeleend, wordt het door vele ogen gezien. Met een bedrukte aansteker maakt u dus grote naamsbekendheid. Een leuke giveaway. Compact en ook in grote oplage te bestellen zodat u het makkelijk uitdeelt op bijvoorbeeld festivals of evenementen. De aanstekers zijn in alle kleuren en maten te bestellen. Wij hebben aanstekers gecertificeerd en voorzien van kinderbeveiliging. Een metallic look, elektrisch of navulbaar? Met of zonder vlamregelaar? Er zit altijd iets bij dat aan uw wensen voldoet en aansluit bij uw bedrijf. 

Goedkope aanstekers bedrukken

U kunt de aanstekers voor een scherpe prijs laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo maar u kunt ook uw slogan en/of www-adres toevoegen. Ook kunt u kiezen voor een leuk plaatje of een goede tekst als opdruk. Heeft u geen inspiratie voor de opdruk? Bespreek uw ideeën met onze medewerkers, wij hebben 25 jaar ervaring en helpen u graag. Met bedrukte aanstekers maakt u opvallend, effectief en goede reclame. De goedkope aanstekers zijn origineel, een leuk hebbedingetje of giveaway én niet duur. Uw bedrijfsgegevens komen in vele handen terecht en worden op die manier goed gezien. Bestel nu uw bedrukte aanstekers en ga als een lopend vuurtje. Het perfecte relatiegeschenk. Verkrijgbaar in grote- en kleine oplages. Ook kunt u de aanstekers onbedrukt bestellen. Bekijk ons ruime assortiment aanstekers. Er zit altijd wel wat bij dat bij u past. 

Goedkope aanstekers bestellen

Bij Aanstekerwereld.be kunt u eenvoudig goedkope aanstekers bestellen. Wij maken gratis en vrijblijvend een offerte voor u. Hierbij ontvangt u ook een digitaal voorstel. Op die manier kunt u vooraf zien hoe uw bedrukte aansteker eruit komt te zien. Vervolgens beslist u of u tevreden bent of niet. Met onze 25 jaar ervaring, zullen wij ervoor zorgdragen dat uw bestelling uiteindelijk helemaal naar wens zal zijn en dat het bestelproces goed verloopt. Wij verzenden altijd snel. Maar als u uw bestelling nog eerder nodig heeft, dan kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Voor meer informatie mag u altijd contact opnemen. Wij zijn bereikbaar per chat, per mail of per telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bel mij terug!
Advies nodig?