Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Djeep aanstekers

De Djeep aanstekers staan bekend om hun kwaliteit en lange levensduur, iedere Djeep aansteker is goed voor zo ngeveer 3500 vlammen. De Djeep aanstekers zijn uitgerust met kinderbeveiliging volgens de EN 13869 standaard, en een grote drukknop voor extra veel comfort. Tijdens de productie van de Djeep aanstekers worden er speciale cameras gebruikt om 100% van de geproduceerde aanstekers te controleren. Hierdoor garandeerd Djeep dat alle aanstekers aan de hooge kwaliteits voorwaarden voldoen voordat ze de fabriek verlaten. De Djeep aanstekers zijn op veel verschillende manieren te personaliseren zodat u ze volledig naar uw wens kunt bestellen.

Meer lezen >

Djeep aanstekers bedrukken

Djeep aanstekers bedrukken kan op veel verschillende manieren. De Djeep aanstekers kunnen doormiddel van een full color wrap volledig rondom bedrukt worden. Deze full color wrap kan met verschillende afwerkingen gemaakt worden. Zo is het mogelijk om te kiezen uit 14 verschillende decoratieopties. Deep soft touch, Glittering, Hammered metal, Touch & feel, Etched, Glossy & matt mix, Fragant mix, QR code, Black light, Fabric, Resin chip, Granite, Glow in the dark en Holographik. Met al deze mogelijkheden kunt u deze aanstekers volledig naar de huisstijl van uw bedrijf personaliseren. Benieuwd hoe de Djeep aanstekers eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Djeep aanstekers met logo

Djeep aanstekers met logo zijn de ideal manier om uw bedrijf te promoten. De Djeep aanstekers gaan lang mee waardoor het een duurzame keuze is. Met de 14 verschillende decoratieopties kunt u de aanstekers volledig naar wens personalisren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer lezen >