Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Cricket aanstekers met bedrukking


Cricket aanstekers met logo

Cricket aanstekers

Onze Cricket aanstekers zijn ideaal om weg te geven. Deze aanstekers hebben een goede kwaliteit en zijn kindveilig. Cricket is verkrijgbaar in meer dan 140 landen en is dus een echt internationaal merk waarvan u er van uit kunt gaan dat kwaliteit gewaarborgd is. Cricket aanstekers zijn ideaal om uit te delen op festivals, evenementen of beurzen. Verpakt in grote oplage per doos dus makkelijk uit te delen. Wij hebben de Cricket aanstekers geselecteerd op hun kwaliteit en prijs. Voor een scherpe prijs heeft u mooie relatiegeschenken in huis. Of u bestelt er een aantal voor u zelf. Als roker kunt u altijd aanstekers gebruiken. Ook is het handig om een aansteker in de keukenla te hebben, voor bijvoorbeeld het aansteken van gas of flamberen van voedsel. In de woonkamer steekt u de kaarsjes ermee aan. Een aansteker is onmisbaar en daarom effectief om uit te delen. Een aansteker zal worden bewaard. Aanstekers gaan ook dikwijls van hand tot hand waardoor deze door vele mensen gezien wordt. 

Cricket aanstekers bedrukken

U kunt Cricket aanstekers laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, logo, slogan, uw website-gegevens of een willekeurige tekst. Ze zijn erg geschikt om weg te geven en uw bedrijf wordt op originele wijze gepromoot. Wij bieden de Cricket aansteker aan voor een scherpe prijs. Dit maakt de aanstekers nog meer geschikt als promotiemateriaal. Cricket aanstekers hebben een onderscheidende en moderne vorm. Ze zijn slank en passen daardoor in een sigarettenpakje. Handig om uw aansteker bij uw sigaretten te bewaren! Onze aanstekers hebben een vaste vlam. Iedere dag gebruiken zo’n 200 miljoen mensen een aansteker. Stelt u zich eens voor dat er aanstekers de rondte gaan met uw logo en bedrijfsgegevens erop. Dit zorgt gegarandeerd voor een grote naamsbekendheid. Aanstekers worden dikwijls op zak bewaard en worden uitgeleend. Hiermee verandert een aansteker nogal eens van eigenaar. Voor u het weet heeft de aansteker met uw logo ver gereist en is op die manier door vele mensen gezien.

Cricket aanstekers online bestellen

Op Aanstekerwereld.be bestelt u gemakkelijk en snel. U kunt ook een digitaal voorstel aanvragen. Dit is vrijblijvend en gratis. Met een digitaal voorstel ziet u direct hoe uw bedrukking op een Cricket aansteker eruit komt te zien in de kleur die u gekozen hebt. Op deze manier kunt u beslissen of u er tevreden mee bent en de bestelling plaatsen. Wij verzenden snel en desgewenst met een spoedlevering. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn zowel bereikbaar per telefoon, per mail als per chat. 

Bel mij terug!
Advies nodig?