Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

BIC aanstekers met logo

Bic aanstekers

Als u op zoek bent naar voordelige aanstekers, bent u bij Aanstekerwereld.be aan het juiste adres. Bic aanstekers staan bekend om hun goede kwaliteit. Bic aanstekers zijn uitgebreid getest op veiligheid. Wij bieden een zeer ruim assortiment en bieden verschillende designs aan. Een aansteker is een leuke give-away. Een praktisch geschenk om weg te geven tijdens beurzen of festivals. Aanstekers deelt u makkelijk uit en worden zo in een broekzak gestopt. Een aansteker gaat dikwijls door vele handen en wordt doorgegeven. Een roker kan geen aanstekers genoeg hebben en in de keuken of woonkamer is een aansteker ook onmisbaar. Een effectief relatiegeschenk dat zeker gebruikt zal worden. Met bedrukte aanstekers vergroot u dus uw naamsbekendheid binnen no-time. In ons assortiment hebben wij plastic exemplaren die na gebruik worden weggegooid, de zogenaamde wegwerpaanstekers. Deze zijn gevuld met butaangas en ontstoken middels een vuursteentje. Ook zijn er aanstekers met een drukknop waarbij een elektrische vonk het gas laat ontbranden. Bic aanstekers zijn ideaal als relatiegeschenk of u bestelt er een aantal voor u zelf. Bekijk het ruime assortiment Bic aanstekers op Aanstekerwereld.be. 

Bic aanstekers bedrukken

U kunt Bic aanstekers laten bedrukken met uw logo of tekst. Voeg bijvoorbeeld de slogan van uw bedrijf toe. Met bedrukte aanstekers kunt u uw bedrijf goed promoten. Wij bieden scherpe prijzen. Zo kunt u grote oplagen bestellen. Aanstekers delen gemakkelijk uit op grote evenementen. Bic aanstekers zijn zeer geschikt als promotiemateriaal. Aanstekers bedrukken kan goedkoop, snel en is effectief. U kunt er ook voor kiezen om uw www-adres op de aansteker te bedrukken. Gegarandeerd trekt u zo meer bezoekers naar uw website. 

Bic aanstekers online bestellen

Op aanstekerwereld.be bestelt u de Bic aansteker snel en makkelijk! Binnen enkele klikken bestelt u uw aanstekers. U kunt ook eerst een offerte aanvragen. U ontvangt vervolgens bij uw offerte een digitaal voorstel, hierop kunt u zien hoe uw bedrukte aanstekers eruit komen te zien. Zo weet u voordat u bestelt, precies wat u in huis haalt en kunt u beslissen of u er tevreden mee bent. Wij verzenden snel. Indien nodig kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Wilt u meer informatie over de Bic aanstekers? Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Wij hebben 25 jaar ervaring dus u kunt ervan op aan dat wij u van de juiste informatie voorzien en uw bestelling met de grootst mogelijke zorg begeleiden. U kunt ons bereiken per telefoon, via de chat of per mail. 

Bel mij terug!
Advies nodig?