Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC aanstekers

BIC is het topmerk onder de bedrukte aanstekers. BIC gebruikt alleen de beste ruwe materialen om de hoogste kwaliteit aanstekers te produceren. Het gas in het reservoir is pure iso butaan en garandeert een vlam van een consequente hoogte die de hele levensduur van de aansteker meegaat. Het reservoir is gemaakt van hars voor een sterke mechanische weerstand. De hoge kwaliteit hebben de BIC aanstekers te danken aan de strenge kwaliteitscontroles en eisen. Zo worden BIC aanstekers geproduceerd en bedrukt in Spanje en worden ze gecontroleerd voor de ze de fabriek verlaten. Binnen het assortiment van BIC vindt u verschillende soorten aanstekers. De meest verkochte aanstekers zijn de standaard uitvoering met een vuursteentje, de J26, J25 en J26. Daarnaast zijn er nog elektrische aanstekers en BIC mega BBQ aansteker.

Meer lezen >

BIC aanstekers bedrukken

BIC aanstekers worden bedrukt doormiddel van zeefdruk of een full color wrap. Met een zeefdruk kunnen wij een mooie dekkende bedrukking maken op de aansteker. Indien de bedrukking in een lichte PMS kleur gedrukt moet worden op een donkere ondergrond kan het zijn dat er wit onder de lichte kleur gedrukt moet worden. Dit zorgt ervoor dat de lichte kleur niet grauw wordt door de donkere ondergrond. Indien dit van toepassing is geven wij dit aan tijdens het offerteproces of bij een directe bestelling via onze site meteen na order. Met een full color wrap wordt er eerst een folie geprint vervolgens op de aansteker geplakt. Dit zorg ervoor dat aanstekers all over bedrukt wordt. Benieuwd hoe de BIC aanstekers eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC aanstekers met logo

BIC aanstekers met logo zijn uitermate geschikt om weg te geven op festivals, in de logistiek en op de bouw. BIC aanstekers hebben een lange levensduur en worden veel doorgegeven hierdoor zorgen ze voor een hoge zichtbaarheid van uw merk of bedrijf. Aanstekers zijn zeker niet alleen voor rokers. Ook voor het aanmaken van de BBQ, kaarsje of kachel komen de BIC aanstekers goed van pas. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer lezen >