Dit zeggen onze klanten

BBQ aanstekers

Bent u op zoek naar een origineel en creatief artikel als relatiegeschenk? Tafelaanstekers zijn precies dat! Tafelaanstekers zijn een erg creatief geschenk omdat iedereen ze gebruikt en wie vindt het nou niet leuk om een gepersonaliseerd gebruiksvoorwerp te ontvangen? Wij bieden u een ruim assortiment aan mooie tafelaanstekers van een hoge kwaliteit in verschillende formaten, kleuren en mogelijkheden tot personalisering. Laat uw bedrijfsgegevens zoals de naam, slogan of zelfs een plaatje van uw bedrijf op de tafelaanstekers zetten en maak er zo een mooi en handig reclamemiddel van. Omdat de tafelaanstekers in ongelofelijk veel verschillende kleuren en formaten te verkrijgen zijn, is het haast onmogelijk om niets te kunnen vinden wat bij de verwachtingen van uw bedrijf aansluit.

Meer lezen >

Tafelaanstekers bedrukken

Bij Aanstekerwereld bedrukken wij voor een scherpe prijs al uw uitgekozen tafelaanstekers met een eigen bedrukking. Laat uw bedrijfsgegevens, uw bedrijfsnaam, logo of zelfs een plaatje op de aanstekers zetten voor een voordelige prijs bij Aanstekerwereld! Tafelaanstekers zijn origineel, opvallend en niet duur. Zo kunt u op onze site zelf uw budget aangeven en vinden wij producten die aansluiten bij uw wensen. Uw klanten relaties zullen vaak van de tafelaanstekers gebruiken en dan dus elke keer aan uw bedrijf en de fijne samenwerking terugdenken. Uw naam wordt natuurlijk ook elke keer als de aansteker wordt uitgeleend weer doorgegeven en dat brengt alleen maar voordelen met zich mee. Er bestaat ook een mogelijkheid de aanstekers zonder bedrukking te bestellen.

Meer lezen >

BBQ aanstekers bedrukken

Op Aanstekerwereld bestelt u snel en eenvoudig mooie tafelaanstekers voor een scherpe prijs. Als u nog geen aanstekers heeft kunnen vinden die voldoen aan al uw eisen, bestaat er de mogelijkheid een offerte aan te maken met alle specificaties die u graag terug zou willen zien in uw product en dan zoeken wij voor u een passende oplossing. Deze digitale voorstellen zijn altijd vrijblijvend zodat u sneller bij de goede keuze terechtkomt. Door het digitale voorstel krijgt u een beeld over hoe uw bedrukte tafelaanstekers eruit gaan zien en kunt u beslissen of u hiermee tevreden bent of niet. Dit is gratis en vrijblijvend. Over de levertijd hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want de verzending is altijd snel! Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >